Uutisia

11.11.2007 Jää-Tiikerit - Ankat, Lohjalta klo 15.30 Mäntsälän jäähallissa.

10.11.2007: KelA - Jää-Tiikerit klo 17.20 Kellokosken jäähallissa.

08.11.2007: Luotettavista lähteistä saadun tiedon perusteella seurajohto käy sopimus-neuvotteluita myös muutaman muun entisen Tiikeri pelaajan kanssa. Tuloksista kuultaneen lähi päivinä.

07.11.2007: Raine Pulkkinen palaa Jää-Tiikereiden pelaaja vahvuuteen. Kahtena aikasempana kautena edustusjoukkeen matkassa ollut, useamman vuoden Mestis kokemuksen omaava Raine Pulkkinen nähtäneen mukana jo lauantain KelA - Jää-Tiikerit ottelussa. Raine tuo mukanaan joukkueelle sen kovasti kaipaamaa kokemusta. Hän tulee pelaamisen ohessa avustamaan Petri Lehikoista valmennuksessa.

03.11.2007: Peltosaaren Nikkarit - Jää-Tiikerit 3 - 4 (0-2,3-0,0-2) Kauden avausvoitto Tiikereille Riihimäeltä. Lauantaina käydyssä II-divisioonan pelissä Jää-Tiikerit voitti Nikkarit kaksi minuuttia ennen loppua tehdyllä maalilla. Tiikerit esitti uuden valmentajansa Petri Lehikoisen johdolla ottelun ensimmäisessä ja kolmannessa erässä varsin mukavan näköistä otteita. Joukkue tulee jatkossakin saamaan voittoja, mikäli pelaajat malttavat pysyä poissa nyt nähdyn toisen erän kaltaisista jäähysumista.

02.11.2007: Edustusjoukkueelle Huntersista vahvistuksia maalinsuulle. Jää-Tiikereiden maalia vartioi kolmen pelin lainasopimuksella Sami Lankinen. Hänet nähdään tositoimissa jo huomisessa Nikkarit ottelussa.

29.10.2007: Maanantaina 29.10.2007 nimettiin Jää-Tiikereiden uudeksi päävalmentajaksi Petri Lehikoinen Mäntsälästä. Petri Lehikoinen on aiemmin toiminut erilaisissa valmennustehtävissä mm. Kiekko-Vantaassa, KJT:ssa ja Jokereissa. Pelaajakokemusta hänellä on Suomisrja tasolla.

27.10.2007: Joukkueen perustamisesta lähtien päävalmentajana toiminut Tommy Grönlund irtisanoutui valmentajan tehtävistään lauantaina 27.10.2007. Tommy Grönlund siirtyy valmannustehtäviin 80-juhlavuottaan viettävään Karhu-Kissat ry:hyn. Ari Järvinen ilmoitti jättävänsä joukkueenjohtajan tehtävät.