Jatkosarja käynnistyi misten II-divisioonassa

22.11.2010

Jää-Tiikerit kohtasi jatkosarjan ensimmäisessä pelissä Nikkarit kotona. Peli päättyi vieraiden voittoon 7 - 5.

Peli alkoi juhlallisesti, kun Jää-Tiikereissä paluun jääkiekkokaukaloihin tehnyt Lahden KiekkoReippaan kasvatti ja Kotkan Titaaneissakin pelannut Heikki Ovaska kukitettiin. Heikille tuli 100 peliä täyteen Jää-Tiikereissä.

Tiikereiden kannalta otteluun lähdettiin hyvin luottavaisin mielin. Joukkue oli valmistautunut jatkosarjan avauspeliin hyvin. Luottamusta lisäsi, kun pitkän loukkaantumisen jälkeen Juha Venäläinen palasi joukkueen vahvuuteen.

Ensimmäisen erän alku oli Nikkareiden hallintaa ja peli oli ajassa 7:56 jo 1 - 3. Tiikerit otti aikalisän ja saivat peliin selvästi uutta ryhtiä erän loppunumerot oli 3 - 4.

Toinen erä oli täydellistä Nikkari hallintaa. Tiikereiden pelissä oli havaittavissa turhautumisen merkkejä. Peli oli toisen erän jälkeen Nikkareille 4 - 6.

Kolmannessa erässä molemmilla joukkeilla oli omat maalintekopaikkansa. Maalinteossa molemmat joukkueet onnistuivat kerran ja ottelun loppunumerot oli 5 - 7.

Jää-Tiikereiden pistemiehet oli Sami Mentula 3+0, Aki Laine 1+0, Sami Eriksson 0+2, Tony Grönberg 0+1, Juha Venäläinen 0+1, Pekka Palo 0+1 ja Niko Laakkonen 0+1