Tiikereillä synkkä viikonvaihde

19.10.2010

Jää-Tiikereiden edustusjoukkue pelasi viikonlopun aikana kaksi vieraspeliä. Molemmista peleistä tuli tappio selvänumeroisesti.

Jää-Tiikerit kohtasi lauantaina 16. lokakuuta vieraspelissä Järvenpään Haukat. Haukat osoittautui kovaksi kotijoukkueeksi ottaen selvän voiton Tiikereistä 10 - 3. Tiikereiden pistemiehet Sami Mentula 1+1, Mikko Toivonen 1+0, Henri Seppälä 1+0, Kalle Sipilä 0+1, Mikko Pärnänen 0+1, Tony Grönberg 0+1, Ville Herold 0+1 ja Pekka Palo 0+1. Maalivahti Anssi Mäki-Rekola 49 torjuntaa.

Tiikereiden viikonlopun toinen peli pelattiin sunnuntaina Tikkurilassa K-Vantaan itä joukkuetta vastaan. Pelin alku taisteltiin tasaisesti ja ensimmäisen erän jälkeen peli oli 2-1 K-Vantaalle. Toiseen erään Vantaalaiset lisäsivät luistelua ja saivatkin Tiikerimaalille pahoja tilanteita aikaiseksi. Tiikereiden maalivahti Samuli Lappalainen venyi maalissa loisto torjuntoihin ja piti numerot siedettävinä. Erän lopussa Tiikerit käänsivät pelin nopeasti ja saivat tilanteesta  ylivoimahyökkäyksen. Hyökkäysalueella pelattiin mallikkaasti ja lopputuloksena oli Kalle Sipilän tekemä maali syöttäjinä Heikki Ovaskan ja Ville Herold. Toisen erän jälkeen pelitilanne oli 5-2. Kolmas erä aloitettiin taistellen ja ajassa 41:02 Aki Laine karvasi kiekon vastustajalta seurauksena kavennusmaali Tiikereille. Peli oli tilanteessa 5-3 ja pelissä oli vielä kaikki mahdollista. K-Vantaa oli kuitenkin tällä kertaa vahvempi joukkue ja Suomi-sarjan karsintapelit mielessä. Pelin lopputulos oli K-Vantaa itä 7 ja Tiikerit 3. Tiikereiden pistemiehet Aki Laine 2+0, Kalle Sipilä 1+0, Niko Laakkonen 0+1, Tony Grönberg 0+1, Heikki Ovaska 0+1 ja Ville Herold 0+1. Maalivahti Samuli Lappalainen 55 torjuntaa.