Voittopisteet Riihimäeltä. Peltosaaren Nikkarit kaatui lukemin 3-5.

1.11.2009

Ensimmäinen erä puhtaasti Nikkareille

(3-1) Maalivahtien torjunnat 11-14

Tiikerit nukkuivat ensimmäiset vaihdot ja Nikkarit onnistuivat käyttämään tilanteen heti hyväksi. Ensimmäinen maali taululle ajassa 1:05 ja toinen ajassa 1:28. Molemmat joukkueet pääsivät kokeilemaan ylivoimaansa, mutta kumpikaan ei onnistunut. Nikkarit onnistuivat kolmannen kerran, kun erä oli puolessa välissä ja joukkueet pelasivat täysillä kentällisillä. Jälleen joukkueet pääsivät vuorollaan yrittämään ylivoimaa. Tiikerit onnistuivat käyttämään kolmannen ylivoimatilanteensa hyväksi. Matti Laakso teki Antti Niemen syötöstä maalin ajassa 16:59.

Toisessa erässä Tiikerit kiri ohi

(0-3) Maalivahtien torjunnat 13-12

Toisen erän alun Tiikerit pelasivat alivoimaa. Siitä selvittiin. Esa Puumalainen teki erän ensimmäisen maalin ja nosti Tiikerit maalin päähän Nikkareista. Nikkarit ottivat aikalisän, mutta nyt ei aikalisä näyttänyt auttavat, sillä tasavajaalla Sami Mentula tasoitti komealla osumallaan lukemat 3-3 ja seuraavassa vaihdossa Laaksosen Mikko Raine Pulkkisen syötöstä vei Tiikerit johtoon 3-4. Maali tehtiin ylivoimalla.

Kolmannen erän loppuminuutit 6-4 alivoimalla

(0-1) Maalivahtien torjunnat 14-11

Kolmas erä pelattiin vuorotellen ylivoimaa ja tolpatkin kolisivat - vuorotellen. Tiikereiden viides maali saatiin aikaiseksi kuitenkin täysillä kentällisillä. Henri Seppälä laukoi, syöttäjinä Mikko Laaksonen ja Esa Puumalainen. Nikkarit koettivat vielä pelin lopussa maalintekoa kuudella kenttäpelaajalla, mutta Tiikerit onnistuivat puolustuksessa. Samuli Lappalaisen torjuntaprosentti kohosi pelissä yli 92%.