Niukka tappio GrIFK:lle runsasmaalisessa kotiottelussa

26.10.2009

Ensimmäinen erä tiikereille

Miltei erän puoliväliin katsomo sai odottaa ennenkuin saatiin ensimmäinen maali. Kotiyleisön riemuksi maali oli Tiikereiden Teemu Partasen yksilötyön tulos.
Kolmen minuutin kuluttua Grani tasoitti ja 16 minuutin kohdilla Raine Pulkkinen näytti siirsi Tiikerit taas johtoasemaan 2-1.
Torjunnat 8-16.

Tappiollinen toinen erä

Toisen erän alkupuolella Grani otti pari rangaistusta laitataklauksista,
mutta Tiikerit eivät saaneet hyödynnettyä 5-3 ylivoimaansa.
Ajassa 29:04 Grani tasoitti 2-2 livauttamalla kiekon Tiikerimaaliin
ja samalla tiikerit saivat vielä rangaistuksenkin, jonka Grani puolestaan osasi käyttää hyväksi (tilanne 2-3). Kolmea minuuttia ennen erän loppua Tiikerit (Venäläinen - Pulkkinen - Ovaska) tasoittivat 3-3. Vajaa minuutti ja siirretyn rangaistuksen aikana Grani meni jälleen johtoon Mikko Elorannan maalilla 3-4 ja vielä ennen erän loppua sama Eloranta onnistui uudellen ja tauolle mentiin kahden maalin tappiolla lukemin 3-5.

Kiekkoviihdettä loppusummeriin saakka

Kolmas erä alkoi Granin onnistumisella 3-6, Heikki Ovaska kavensi Juha Venäläisen syötöstä lukemiin 4-6, mutta siirretyn rangaistuksen aikana Grnai jälleen lisäsi johtoaan 4-7. Kun Sami Eriksson kavensi 5-7 jälleen Juha Venäläisen syötöstä, ja Tiikerit olivat selvästi parantaneet otettaan, Grani joutui ottamaan aikalisän. Tämä tuottikin maalin 5-8, mutta jo minuutin päästä Tiikerit kavensivat jälleen. Nyt vuorossa jälleen Teemu Partanen.

Sen jälkeen mentiinkin päädystä päätyyn kymmenen minuuttia ilman onnistumisia. Ajassa 55:18 Pekka Palo räjäytti katsomon maalillaan. Syöttäjänä Teemu Partanen ja Tiikerit maalin päässä 7-.8. Grani onnistui jälleen lisäämään maalitiliään ja tilanne 7-9, kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä vain neljä minuuttia.

Tiikerit ottivat aikalisän, kun peliaikaa oli jäljellä 2:20 ja aloitus hyökkäyspäässä. Maalivahti otettiin poist ja kuusi maalinälkäistä Tiikeripelaajaa luisteli aloitukseen. Kavennusmaali 8-9 tehtiin kuudessa sekunnissa. Maalin teki Heikki Ovaska syöttäjinä Matti Laakso ja Teemu Partanen. Tapani Kapanen luisteli maalille takaisin keskialoitukseen ja miltei heti takaisin vaihtoaitioon, kun peli saatiin jälleen hyökkäyspäähän ajassa 58:00. Viimeiset kaksi minuuttia pelattiin Granin maalinsuulla. Laukauksia laukausten perään, mutta Granin maalivahtii piti pintansa. Tiikereille siten tappio 8-9.

Tiikerit järjestivät kannustajilleen hyvää kiekkoviihdettä. Aktiivista peliä oli ilo katsella ja
loppuminuuttien jännitys oli huima. Ei mikään ihme, että katsomo palkitsi pelaajat pelin