Taisteluvoitto Kellokoskella 24.10.2009

24.10.2009

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita

Ensimmäisen erän kaksi alkuminuuttia oli Tiikereiden hallintaa, mutta sitten Kela sai otteen pelistä tekemällä ottelun aloitusmaalin. Erän puolivälissä Tiikereiden pelatessa alivoimalla, Kela onnistui jälleen. Tiikerit olivat jo 0-2 tappiolla ja Tiikereiden peli aivan sekaisin. Tiikerit pääsivät jälleen mukaan peliin, kun Antti Niemi teki kavennuksen Matti Laakson syötöstä. Ajassa 17:18 Toni-Pekka Kinnunen laukoi ylivoimatilanteessa hyvästä maskista ja yllätti näin Kelan maalivahdin. Tasoitusmaalin 2-2 syöttäjinä Matti Laakso ja Heikki Ovaska. Reilun minuutin kuluttua Juha Venäläinen pääsi avopaikasta maalin kulmalta sijoittamaan 2-3 johtomaalin. Näin Tiikerit pääsivät tauolle maalin johdossa.

Maalivahtien torjunnat ensimmäisessä erässä tasan 10-10.

Vaikeuksista voittoon

Toisessa erässä ei paljon tapahtumia pöytäkirjaan merkitty, vaikka katsojille tarjoiltiinkin hyvää kiekkoviihdettä kummassakin päässä kaukaloa. Raine Pulkkinen vahvisti Tiikereiden johtoasemaa tarkalla osumallaan ajassa 31:45. Voittomaaliin johtaneet syötöt antoivat Pekka Palo ja Teemu Partanen.

Maalivahtien torjunnat toisessa erässä oli 10-15, joten Sauli Böhm piti torjunnoillaan Tiikerit kiinni pelin voitosta.

Jännitystä pelin loppuminuuteilla

Kolmannen erän alku oli Tiikereiden tuskaa. Neljä rangaistusta kuudessa minuutissa. Tiikerit pelasivat pitkään kolmella kenttäpelaajalla, mutta Tiikerit jaksoivat taistella kissapedon lailla. Kelan ottama aikalisä tepsi ja Kela kiri lukemiin 3-4. Tilanteita Tiikeriden maalilla riitti, mutta Kelan yritykset eivät tuottaneet tulosta, vaikka viimeisen minuutin Kela pääsi yrittämään kuudella neljää vastaan.

Maalivahtien torjunnat viimeisessä erässä Kelan eduksi 7-12, joten Saulille riitti töitä.

Luotsipari tyytyväinen tulokseen 3-4

Pelin jälkeen molemmat Lehikoiset olivat tyytyväisiä tulokseen. "Voitto on aina voitto, tänään se oli Tiikereiden taisteluvoitto", sanoi joukkueenjohtaja Petri. Valmentaja Petri lisäsi, että "Ehdottomasti taisteluvoitto! Tulosta syntyy, kun jaksetaan vain uskoa omaan tekemiseen. Nyt ei annettu periksi, vaikka jouduttiin pelaamaan paljon alivoimaa."

Tiikerit muuten johtavat alivoimatilastoa....