Jää-Tiikereille voitto Järvenpäässä, Haukat kaatui 4-7

10.10.2009

Ensimmäinen erä Haukoille

Tiikerit eivät saaneet pidetyksi Haukkojen Jani Telavuorta aisoissa, vaan hän ennätti viemään kahdella osumallaan Haukat jo kahden maalin johtoon, kun peliä oli pelattu vajaat kolmetoista minuuttia. Tiikereillä oli siten pahin mahdollinen alku: ennakkosuosikki yllättäen altavastaajana. Ennakkoarvelut "helposta" pelistä saa jatkossa jättää omaan arvoonsa, kun puhutaan Haukka-joukkueesta. Tiikerihenkeä nostatti Heikki Ovaska, joka kavensi erän lopussa tilanteeksi 2-1 Matti Laakson syötöstä.

Toinen erä lähempänä omaa tasoa

Tiikerit palasivat tauolta tehokkaampina kuin vastustajansa. Vajaa kaksi minuuttia, niin Mikko Pärnänen tasoitti. Kolmen minuutin kuluttua Henri Seppälä siirsi Tiikerit jo 2-3 johtoon ja hetimiten -kahdeksantoista sekunnin päästä- Ville Kiiskinen kasvatti johtoa jälleen (2-4). Kun Henri Seppälä lisäsi pistesaldoaan vielä toisellakin maalilla (2-5), paikalle saapuneet Tiikerikannustajat uskalsivat huokaista jo helpotuksesta. Haukat vaihtoivat samassa ajassa maalivahtia, vaikka maalivahdin piikkiin noita maaleja ei voi laskea. Erän lopussa ennätti Raine Pulkkinen kasvattamaan maalilla (2-6) Tiikereiden johtoasemaa.

Kolmas erä pakkopullaa

Erän alussa näytti Jani Telavuori taas taitonsa ja kavensi lukemiksi 3-6 ylivoimalla. Raine Pulkkinen teki toisen osumansa (3-7), tällä kertaa puolustajana pelaavan Toni-Pekka Kinnusen syötöstä.

Haukat jaksoivat taistella erän loppuun saakka ja he yrittivät viimeiseen saakka kavennusta, mikä tulikin, joten loppulukemiksi kirjattiin 4-7.

Löytyykö Tiikereiden viisikkopeli?

Haukat pääsivät lauantaina yllättävän helposti ylivoimatilanteisiin. Näytti siltä, että puolustajat jätettiin huolehtimaan puolustuksesta liian usein kahdestaan. Tulevana viikonloppuna nähdään millä tasolla Tiikereiden viisikkopeli todella on. Kotiotteluun Tiikerit saavat vastaansa PePon Lappenrannasta. Peli alkaa klo 15.30. Tervetuloa seuraamaan vauhdikasta II-div. peliä.