Etusivu

Ajankohtaista

SYKSY 2010
Mäntsälän Jääkiekkoilun Tuki perustaa kaudelle 2010-2011 A-nuorten joukkueen. Joukkueella ensimmäiset jääharkat sunnuntaina 18.4 klo 19:00-20:30. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan toimintaan niin ota yhteyttä Petri Lehikoinen p 040 3114106.
Tiikerit kukisti Peltosaaren Nikkarit kauden viimeisessä sarjapelissä 8 - 4. Yleisöä oli saapunut paikalle kannustamaan kotijoukkuetta lähes 300.
Jää-Tiikerit vs. Nikkarit pelin ajankohta on muuttunut peli pelataan sunnuntaina 21.3.2010 klo 14:00. PELIIN ON KAIKILLA VAPAA PÄÄSY ja vapaalipulla saa ilmaisen makkaran. Pelissä on arpajaiset, jossa palkintona on Suomen jääkiekkomaajoukkue paita.
Jää-Tiikerit - KelA 6 - 2 ( 2-0 , 3-1 , 1-1 ) 27.2.2010
Tiikerit voitti Haukat kotona 7 - 4. Tiikerit kärsivät ottelussa useita loukkaantumisia, joka seikoitti Tiikereiden peliä. Ensimmäisen erän jälkeen olisi voinnut luulla, että peli on jo ohi kun Tiikerit johti peliä jo 5 - 1. Kuitenkin loukkaantumiset sotkivat kotijoukkueen peliä ja Haukkojen onnistuttua harvoista maalipaikoistaan toisessa erässä oli peli toisen erän jälkeen tilanteessa 6 - 4. Kolmas erä oli kotijoukkueen hallintaa ja pelin lopunumerot Tiikereille 7 - 4.
Tiikerit hävisivät paikalliskamppailun KelAlle selvin numeroin 4 - 11
PEPO HC otti kotonaan voiton Tiikereistä vasta voittolaukausten jälkeen. Peli oli tasainen ja molemmat joukkueet tuhlasivat lukuisia maalinteko paikkoja pelin aikana. Peli päättyi varsinaisella peliajalla 1 - 1 ja kun jatkoaikakaan ei tuonut ratkaisua peliin vaikka molemmat joukkueet pääsivät koittamaan ylivoimaa ja Tiikerit jopa kahden miehen ylivoimaa niin mentiin voittolaukauskilpailuun. PEPOn laukojat onnistuivat paremmin tällä kertaa ja ottivat kaksi pistettä pelistä. Molempien joukkueiden maalivahdit torjuivat varmasti läpi pelin.