Etusivu

Ajankohtaista

Ensimmäisen ottelun vastustajana vieraili Naski Nastolasta. Tulos vieraille 6-4. Toisessa ottelussa KelAa vastaan Tiikerit pelasivat tasalukemat 2-2.
Jää-Tiikerit miesten edustusjoukkue pelaa kaudella 2011 - 2012 III-divisioonaa.
Jää-Tiikerit kohtasi jatkosarjan ensimmäisessä pelissä Nikkarit kotona. Peli päättyi vieraiden voittoon 7 - 5.
LT Kings viimeisteli 3-4 voittonsa varsinaisen peliajan päätyttyä tasalukemiin. Tasaväkinen ottelu oli mielenkiintoista katsottavaa. Kiekko liikkui kolmannessa erässä yllättävänkin vauhdikkai päädystä toiseen.
Jatkosarjan lohkojako on tehty.
Jää-Tiikereiden edustusjoukkue pelasi viikonlopun aikana kaksi vieraspeliä. Molemmista peleistä tuli tappio selvänumeroisesti.
Jää-Tiikerit koki selvän tappion paikallispelissä KelA:n joukkuetta vastaan. Ottelu oli pelitapahtumiltaan Tiikereiltä sekavaa ja selkeästi kokeneempi joukkue KelA hallitsi kenttätapahtumia. Ottelun lopputulos Jää-Tiikerit - KelA 2 - 6 ( 0-2 , 0-0 , 2-4 ).
Tiikerit hakivat kurinalaisella pelillä ensimmäiset sarjapisteet Nummelasta pienellä ryhmällä.
Hyvästä takaa-ajosta huolimatta Tiikerit saivat jäädä nuolemaan näppejään, kun PePo jaksoi pyörittää ja vei lopulta pisteet Lappeenrantaan.
Torstaina 16.9.2010 Mäntsälän jääkiekkoilun tuki ry julkisti uudet yhteistyösopimukset tukijoidensa kanssa ja joukkueen vetäjät , valmentaja Ari Lavikainen ja joukkueenjohtaja Petri Lehikoinen, kertoivat alkavan kauden tavoitteista.